Logo - lenke til forsiden

Kursholdere på PIO-Pårørendesenteret i Oslo

Individuell presentasjon av alle kursholderne på PIO-senteret.

Joakim Serpinsky Kursholder i yoga og latteryoga

Joakim Serpinsky Kursholder i yoga og latteryoga

Joakim Serpinsky har praktisert yoga siden 2000 på Yogaskolen i Oslo. I 2005-2008 tok han yogalærerutdannelse på Yogaskolen i Oslo og kurs for å undervise i gravideyoga samme år.  I 2007-2010 underviste han pasienter og ansatte på Gaustad og i 2008-2012 har han undervist yoga på Piosenteret samt hatt weekendkurs og i perioder vært vikar på Centrum Yoga i Oslo. Våren 2016 har han hatt yoga for brukere av Vøyensvingen aktivitetssenter.

Høsten 2011 tok han instruktørkurs i Frankrike for å undervise i Latteryoga hos Fabrice Loizeau.  Våren 2015  ble han sertifisert Latteryoga-lærer av Fabrice Loizeau og Madan Kataria.  Har vært med på flere spesialiserte/oppdaterings-kurs innen latteryoga som Latteryoga i bedrift i 2013, 2014 og 2016. Han har også undervist i Latteryoga på Piosenteret i perioden 2014-2016 med mange fornøyde deltagere.

Kristin Huseby Kursholder i Mindfulness – Basert Stressreduksjon (MBSR) for pårørende

Kristin Huseby Kursholder i Mindfulness – Basert Stressreduksjon (MBSR) for pårørende

Kursholder KRISTIN HUSEBY har mange års fartstid fra skoleverket både som spesialpedagog og veileder i forhold til sosiale- og emosjonelle vansker. Hun er også coach med godkjenning fra International Coach Federation (ICF). Utdanningen i Mindfulness har hun fra Institute for Mindfulness – Based Approaches (IMA). Kristin driver enkeltpersonforetaket Blissful Living. Hun deltar på seminarer som kurs- og foredragsholder og underviser i Mindfulness, både individuelt og i gruppe. Kristin har vært kursholder for PIO – senteret siden våren 2014. Hennes kurs blir fort fulltegnet og får svært gode tilbakemeldinger.