Logo - lenke til forsiden

Gratis skrive-workshop med PIO-Ung

Din historie er viktig. Din historie kan gjøre en forskjell.
PIO-senteret ønsker å samle fortellinger fra pårørende under 35 år. Unge mennesker som har levd med sykdom tett på, over tid. Workshopen er gratis og uforpliktende. 


Skrive-workshopen går over to kvelder, hvor temaet er ‘Min historie som ung pårørende’. Deltakerne vil under veiledning av forfatter Ellen Fjestad som arbeider i PIO-senteret, få rom til å sette ord på sine opplevelser som pårørende, helt uten litterære krav. Her vil du møte andre unge med lignende bakgrunn, i trygge omgivelser.

Om man ønsker å gi PIO-senteret adgang til å bruke hele eller deler av teksten som lages, bestemmer deltakeren selv, i etterkant av workshopen, og selvsagt anonymisert. Mange som har delt sin historie sier det har hjulpet dem å vite at andre finner stryke og trøst i disse historiene. 

De innsamlete historiene vil brukes av PIO-senteret når vi jobber for unge pårørendes sak. Det kan være når vi snakker med skoleelever, helsesøstre og andre, eller på nettsidene våre.

Det ferdige materialet skal godkjennes av deg før det brukes. Alle historiene vil bli behandlet med den største respekt. Mer detaljert informasjon om hvordan ettermiddagene vil forløpe fås etter påmelding.

Du som heller ønsker å fortelle gjennom en samtale/’intervju’ ansikt til ansikt, gjør det i ene-rom, til Ellen. Tidspunkt avtales individuelt, send e-post til fjestad@piosenteret.no innen 23. september.

Last ned invitasjonen her.

Antall deltakere:
Maks 8

Hvor:
PIO-senteret, Hammersborg Torg 3, 0179 Oslo.

Når:
23.10.2019 klokken 17.00 - 19.00
30.10.2019 klokken 17.00 - 19.00

Påmelding:
fjestad@piosenteret.no innen 23.09.2019